__kategMaqedoni

Krerët e Lidhjes Europiane për Ndryshim vazhdojnë vizitën e tyre në Uashington

Krerët e Lidhjes Europiane për Ndryshim sot kanë takuar z. Edward Joseph nga Shkolla për Studime të Avancuara Ndërkombëtare në “Johns Hopkins University”.
Në këtë takim është diskutuar mbi sfidat dhe perspektivën e Maqedonisë së Veriut, por edhe të rajonit, si dhe kujdesin që duhet treguar aktorët politikë në hedhjen e hapave drejt një të ardhmeje më të sigurt për qytetarët tanë.

Related Posts