AktualeMaqedoni

Krerët e LEN në takim me profesorin amerikan Daniel Serwer

liderët e Lidhjes Evropiane për Ndryshim, Izet Mexhiti, Biall Kasami dhe Afrim Gashi, në kuadër të vizitës zyrtare në Uashington realizuan takim me me profesorin dhe analistin e njohur amerikan Daniel Serwer.

‘Një bashkëbisedim i këndshëm dhe jashtëzakonisht i frytshëm me profesorin Daniel Serwer nga Instituti për Politikë të Jashtme i cili përveç që është ndër ekspertët më të njohur amerikan për Ballkanin Perëndimor, ka dhënë një kontribut shumë të madh për demokratizimin dhe përparimin e shteteve në rajon’

Related Posts