Maqedoni

Kovaçki: Regjisor Ali Ahmeti, skenarist Artan Grubi, kameraman Ziadin Sela

Dragan Kovaçki, deputet i VMRO-DPMNE-së “Komedia në shtet po vazhdon, regjisori Ali Ahmeti, skenaristi Artan Grubi, kameraman Ziadin Sela po e incizojnë aktin e fundit në të cilin në këtë moment po marrin pjesë aktorët LSDM dhe Aleanca për Shqiptarët”.

Related Posts