AktualeKosovë

Kosova feston 16-vjetorin e Pavarësisë

Kosova, një shtet i vogël por me zemër të madhe, feston sot 16-vjetorin e Pavarësisë.

Më 17 shkurt 2008, ditë e diel, në Kuvendin e Kosovës u lexua Deklarata e Pavarësisë dhe Kosova u shpall shtet i pavarur e demokratik.

Ballkanit atë ditë iu shtua një shtet i ri.

Kosova, tashmë si e pavarur filloi të njihej nga shtetet mike.

Tani më Kosova ka arritur edhe liberalizimin e vizave, ku qytetarët gëzojnë shëtitje të lirë në Bashkimin Evropian.

URIME KOSOVË!!! 17 shkurt 2008, ditë e diel, në Kuvendin e Kosovës u lexua Deklarata e Pavarësisë dhe Kosova u shpall shtet i pavarur e demokratik.

Ballkanit atë ditë iu shtua një shtet i ri.

Kosova, tashmë si e pavarur filloi të njihej nga shtetet mike.

Tani më Kosova ka arritur edhe liberalizimin e vizave, ku qytetarët gëzojnë shëtitje të lirë në Bashkimin Evropian.

URIME KOSOVË!!!

Related Posts