Maqedoni

Komuna e Tetovës: Nuk ka pengesa, gjitha rrugët janë të kalueshme!

Nga Komuna e Tetovës thonë se edhe pas reshjeve të borës, rrugët janë të kalueshme pasiqë ekipet janë në terren dhe po pastrojnë gjithë kohën.

”Nuk ka pengesa, gjitha rrugët janë të kalueshmë! Ekipet e Komunës së Tetovës janë në terren për të pastruar rrugët pas rreshjeve të borës.

Është intervenuar në gjithë territorin e Komunës së Tetovës, në malësi dhe në qytet, për t’ju siguruar qytetarëve qarkullim të lirë dhe pa pengesa.

Gjithashtu, bëjmë thirrje deri tek qytetarët që të vozisin me kujdes dhe të respektojnë rregullat e komunikacionit.

Situata për momentin është stabile dhe ne po e monitorojmë në çdo moment” – thuhet në njoftimin e Komunës së Tetovës

Related Posts