AktualeMaqedoni

Komuna e Sarajit me apel për banorët e saj

Për shkak të disa kyçjeve të paligjshme në rrjetin e ndriçimit publik në vendbanimin Gllumovë, Ndërmarja Publike Komunale – Akcios është duke intervenuar për sanimin e defekteve që paraqiten vazhdimisht nga këto kyçje, të cilat ngarkojnë jasht mase të gjithë rrjetin e ndriçimit publik.

⚠️ Apelojmë deri tek të gjithë banorët se Komuna e Sarajit konform ligjit do të merr të gjitha masat për identifikimin e këtyre personave të cilët kyçen ilegalisht në rrjetin e ndriçimit publik dhe të njejtit do të denocohen para organeve kompetente

Related Posts