Kosovë

Kolona në dalje të Kosovës, deri në 5 orë pritjet në Merdare

Situata në pikat kufitare në të gjithë Kosovës mëngjesin e sotëm janë me pritje pak më të gjata në hyrje ashtu dhe në dalje të Kosovës.

Sipas raportit të Qendrës për Menaxhim Kufitar të Kosovës në shumicën prej pikave kufitare pritjet nuk shkojnë më shumë se 30 minuta, si në hyrje ashtu dhe në dalje.

Ndryshim bën vendkalimi të Dheu i Bardhë, ku pritjet deri në 1 orë dhe në Merdare ku fluksi më i madh i mërgimtarëve jetë aty.

Sipas raportit të përditësuar në orën 07:22, në dalje të Merdares pritjet janë deri në 5 orë.

Related Posts