Showtime

Kjo mace në TikTok fiton më shumë se paga mesatare vjetore në SHBA

Shumë pronarë kafshësh kanë krijuar profile në rrjetet sociale për kafshët e tyre dhe kanë filluar të fitojnë para në këtë mënyrë. Megjithatë, sa mund të fitoni realisht nga kafshët shtëpiake përmes rrjeteve sociale.

Përdoruesja e TikTok @princessshoneibellek, e cila publikon përmbajtje për macen e saj, ndau në një video shumën totale të parave të fituara gjatë çdo muaji të vitit 2023.

Doli se është më shumë se paga mesatare vjetore në Amerikë, e cila sipas Forbes është pak më shumë se 59 mijë dollarë (rreth 53 mijë euro).

Shuma totale e parave që fitoi kjo influencuese ishte rreth 74 mijë dollarë (rreth 67 mijë euro) pa përfshirë taksat dhe shpenzimet.

Në vitin 2022 ka fituar rreth 62 mijë dollarë (rreth 56 mijë euro).Vetëm në TikTok, macja e saj ka më shumë se 320 mijë ndjekës dhe 258 mijë të tjerë në Instagram. Përveç kësaj, influencuesja shet edhe përparëse kuzhine.

Related Posts