Showbiz

Kjo është banorja që u eleminua sonte nga BBV

Nga gara e BBV sot u eleminua Vesa.

Në nominim gjithsej janë gjashtë banorë: Lumbardh Salihu, Linda Halimi, Alby, Monika Salihu, Edona James dhe Vesa Vllasaliu.

Ajo u përshëndet me banorët të cilët u panë të mërzitur.

Related Posts