Showbiz

Këto janë dy banorët që do të futen për 24 orë në BBVK

Monika dhe Brikenda janë banoret e radhës që do futen në shtëpi për 24 orët e ardhshme.

Ato do të hyjnë brenda pasi dolën Meti, Azemi dhe çifti Ilirjana dhe Adri.

Kujtojmë që finalja e madhe mbahet të premten, ndaj ish-banorët po iu bashkohen finalistëve për kujtimet brenda shtëpisë.

Related Posts