Showbiz

Këta janë katër banorët e radhës që futen në BBVK për 24 orë

Meti, Azemi, Adri dhe Iliriana janë banorët e radhës që do futen në shtëpi për 24 orët e ardhshme.

Ata do të hyjnë brenda pasi tanimë Vesa dhe Kaderi kanë dalur.

Kujtojmë që finalja e madhe mbahet të premten, ndaj ish-banorët po iu bashkohen finalistëve për kujtimet brenda shtëpisë.

Related Posts