AktualeMaqedoni

Ja si duket adaptimi i plotë i sallës “Boris Trajkovski” në qendër konferencash për Këshillin e 30-të Ministror të OSBE-së?

Salla shumëfunksionale “Boris Trajkovski” mori imazhin e qendrës së Këshillit Ministror të OSBE-së.
Në zbatim të kritereve strikte të OSBE-së për organizimin e këtij aktiviteti të profilit të lartë, u ndërmorën të gjitha aspektet logjistike dhe administrative për të garantuar mbajtjen në nivelin më të lartë të takimit të ministrave të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së.

Adaptimi i plotë i sallës “Boris Trajkovski” në qendër konferencash, e cila zgjati më shumë se tre muaj, është gati për të pritur delegacionet e 76 vendeve, 57 vendeve studentore të OSBE-së dhe vendeve të Grupit të Partnerëve të Bashkëpunimit Mesdhetar dhe Aziatik. ose më shumë se 1000 përfaqësues të diplomacisë botërore.

Shikoni se si ka ndodhur transformimi i sallës “Boris Trajkovski” për nevojat e Këshillit Ministror të OSBE-së në Shkup

Related Posts