Maqedoni

Ja kush emërohet sekretare e re e qytetit të Shkupit

Sekretari i qytetit të Shkupit, z. Zoran Gligorov është shkarkuar sot.

Natalija Mitovska do të emërohet sekretare e re e qytetit të Shkupit. Mitovska ishte bartëse e pozitave të larta drejtuese në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë.

Nga viti 1998 punon si këshilltare e Nënkryetarit të Qeverisë, ndërsa nga viti 2000 deri në vitin 2002 ishte ndihmës ministre e Punëve të Brendshme e ngarkuar për bashkëpunim ndërkombëtar dhe integrime evropiane.

Mitovska ka qenë edhe këshilltare e drejtorit të përgjithshëm të ELEM-it nga viti 2015-2019 gjatë periudhës kur kompania ka shënuar rezultatet më të mira ekonomike dhe operacionale, ka përvojë në sektorin privat me pozita të larta ekzekutive, si dhe punë si asistent profesor i Shkenca Politike.

Ai vjen në pozitën e sekretarit të qytetit të Shkupit si profesionist i cili mund të kontribuojë dukshëm në punën e administratës së qytetit dhe realizimin e projekteve nga programi Për Shkupin modern.

Related Posts