Maqedoni

Izet Mexhiti: Me plot bindje ju them, ndryshimi ka filluar, nuk ka forcë që e ndal

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti, në tubimin qendror të VLEN-it në Tetovë tha se ndryshimi veç ka filluar dhe se nuk ka forcë që e ndal.

“Nuk ka asnjë betejë dhe asnjë fitore pa diasporën shqiptare. Ata kanë përçu për ta vulosur fitoren shqiptare të shqiptarëve të Maqedonisë. Jus jell të fala të përzemërta nga Çairi dhe i gjithë Shkupi ku ma dhanë porosinë, në këtë bëtejë jemi bashkë. Të gjithë shqiptarët e Tetovës, Gostivarit, Kumanovës, Strugës Ohrit dhe Kërçovës, Manastiri, Krushevës dhe sot me besim plot ju them. Ndryshimi veç ka filluar dhe nuk ka forcë që e ndal”, u shpreh Mexhiti.

Related Posts