BiznesMaqedoni

Ish Zv/drejtori i DAP Selami, uron nëpunësit tatimorë për statusin e ri!

Punonjësit administrativ në DAP, tash më me status të ri nëpunës tatimorë!

Falë angazhimit të BDI-së dhe zëv.drejtorit të atëhershëm Abdul-Selam Selami, i cili maksimalisht u angazhua për sjelljen e Ligjit për Ndryshim të Ligjit për Drejtorinë e të Ardhurave Publike i cili në prill të vitit 2023 u miratua në kuvend, obligoi udhëheqësit e këtij institucioni që gjatë këtyre muajve të intervenojnë në:
✔️Ndryshimin e statusit të punonjësve administrativ në nëpunës tatimorë, dhe me këtë mundësoi:
✅️ Paga më të larta për punëtorëte e DAP
✅️Mundësi për avancime profesionale
✅️Trajtim të barabartë për të gjithë
✅️Motivim shtesë për punë profesionale, korrekte dhe shërbime më efikase për qytetarët!

Related Posts