Kosovë

Ish-krerët e UÇK-së shpallen Qytetar Nderi të Drenasit

Ish-krerët e luftës çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi e Rexhep Selimi, u shpallën sot Qytetar Nderi të Komunës së Drenasit në mbledhjen e rregullt të Kuvendit Komunal.

Propozimi për shpalljen Qytetar Nderi u votua unanimisht nga anëtarët e Kuvendit të Komunës.

Ndryshe, mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës kishte për rend dite 21 pika dhe të gjitha janë miratuar e diskutuar.

Related Posts