Maqedoni

Humbja e thellë në zgjedhje,edhe një dorëheqje në LSDM

Sanja Lukarevska ka dhënë dorëheqje nga posti i nënkryetares së LSDM-së, pas humbjes së thellë të kësaj partie në zgjedhjet e 8 majit.

Veprimi i saj vjen pas dorëheqjes së dy nënkryetarëve të tjerë partiak, Fatmir Bytyqi dhe Pero Kostadinov, por edhe dorëheqja e kryetares së forumit të gruas së LSDM, Jovanka Trençevska. Lukarevska theksoi se rezultati i këtyre zgjedhjeve tregoi se ne kemi marrë mesazhin e qartë nga qytetarët, por edhe duhet hapur rrugë për konsolidimin e shpejt të LSDM-së. 

Related Posts