AktualeMaqedoni

Grupi i të pakënaqurve në ASH abuzoi me fëmijë në Kongresin e tyre të mbajtur sot në Shkup

Në mungesë të delegatëve të vërtetë,  grupi i të pakënaqurve brenda ASH-së abuzoi me fëmijë të mitur, të cilët u përdorën për të mbushur sallën.

Këshilli shtetëror për parandalimin e keqpërdorimit të fëmijëve thotë se përfshirja fëmijëve (nën moshën 18 vjeçare) në aktivitete lidhur me fushatën parazgjedhore, është e palejueshme dhe nuk është në interes të fëmijëve.

Këshilli kujton se Kodi Zgjedhor (neni 183) parasheh gjobë 8 mijë euro për transmetuesit dhe 30 për qind nga gjoba për personin përgjegjës të transmetuesit, nëse publikohet propagandë parazgjedhore me pjesëmarrje të fëmijëve.

Related Posts