Maqedoni

Gjendja e rrugëve në vend

Në rrugët Dvorishtë – Strumicë dhe Kriva Pallankë, ka ndalim për qarkullim të automjeteve të rënda.

Qarkullimi në rrugët zhvillohet në kushte dimërore dhe me lagështirë. Reshje të dobëta bore raportohen në disa qytete, duke përfshirë Manastir, Resnjë, Kërçovë, Makedonski Brod, Bukovë, Prilep, Ohër, dhe Krushevë. Zonat e Kodrës së Diellit, Pletvar dhe Berovë kanë reshje më të dendura bore.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Nuk ka vonesa në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë.

Related Posts