AktualeMaqedoni

Ganiu pyet ministrat e BDI-së: A hiç sju vjen marre çka po i bëni fëmijëve e qytetarëve të Çairit?!

Hiç më larg se dje ne banorët e Çairit ishim dëshmitarë të goditjeve të ashpra që ua bën ministrat e BDI-së 10.000 nxënësve tanë dhe 10 shkollave tona, duke ua shkurtu bllok dotacionet për arsimin fillor. Dhe dje prapë na goditën duke votuar kundër projektit tonë për ndërtimin e rrjetit të ri të kanalizimit në Dizhon të Çairit.

Pikërisht këta qeveritarë të BDI-së, po mbrëmë erdhën në Çair për të demonstruar forcë me gjithë ato vetura super luksoze e me bodi-garde. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02afHrkxsX716n48bQtPrHu1po6SDyRymPpXuj58MQGTcb4uo9hpsp3Y8We2RtzEtKl&id=100002009962234&mibextid=Nif5oz
E pas gjithë kësaj më vjen në mend vetëm një pyetje për ministrat e BDI-së: A HIÇ BRE SPO JU VJEN MARRE ÇKA PO I BËNI FËMIJËVE E QYTETARËVE TË ÇAIRIT?

Related Posts