ShqipëriSport

EURO 2024, këto janë qytetet e Gjermanisë ku Shqipëria do të luajë tre ndeshjet e para

Pas hedhjes së shortit, është mësuar se Përfaqësuesja e Shqipërisë në futboll do të jetë në Grupin B në Euro 2024, përcjell TV1. Shqipëria do të përballet me Italinë, Kroacinë dhe Spanjën. Kampionati do të mbahet nga 14 qershori deri më 14 korrik.

Më poshtë janë qytetet në Gjermani dhe datat e përtalljeve të Shqipërisë:

15 qershor: Itali-Shqipëri, Dortmund

19 qershor: Kroaci – Shqipëri, Hamburg

24 qershor: Shqipëri – Spanjë, Düsseldorf

Related Posts