Maqedoni

Ekskluzive në treg: xhakuzi premium, hidroterapi e cila e përmirëson shëndetin

Dëshironi të relaksoheni, të pushoni dhe të kënaqeni? Për këtë nuk keni nevojë për një udhëtim të gjatë ose akomodim në hotel. Përkëdhelni shpirtin tuaj, instaloni një vaskë xhakuzi/hidro-masazhi në shtëpi, e cila do t’ju lejojë një gjendje relaksi të plotë. Një vend ku “rimbushen bateritë”, një kënd intim ku lindin ide të reja, që na ndihmojnë të harrojmë stresin dhe shqetësimet e përditshme.

Qëndrimi i rregullt në një vaskë të ngrohtë hidro-masazhi ndihmon në uljen e rrezikut të sëmundjeve kardiovaskulare dhe gjithashtu ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve në muskuj dhe trup, si dhe në trajtimin e dëmtimeve sportive.

Falë kompanisë Pirin Eksport, liderë për një kohë të gjatë në industrinë e saunave dhe #SPA-ve, gjenerata e fundit e vaskave hidro-masazhe janë në dispozicion.

Këto janë premium modele të xhakuzive, unike në tregun tonë dhe më gjerë, që tashmë janë në dispozicion për t’u instaluar në shtëpinë tuaj ose në spa. Teknologjikisht të avancuar, me top dizajn, por edhe me mundësi zgjedhjeje të ngjyrave. Guaskë cilësore me shkallën më të lartë të izolimit termik dhe të efikasitetit energjetik në industri. Një tjetër ndryshim i rëndësishëm në krahasim me vaskat e tjera në treg është nënstruktura e jashtme dhe metalike ultra e fortë, rezistente ndaj korrozionit dhe ideale për të gjitha kushtet e motit.

Përveç përdorimit të materialeve lider në industri, këto xhakuzi përfshijnë edhe gryka uji të fuqishme, drita LED që ndriçojnë ujin me ngjyra të ndryshme në sipërfaqe dhe në dysheme, si dhe një ujëvarë të ndriçuar, e cila kontribuon plotësisht në krijimin e një atmosfere magjike. Ofrojnë gjithashtu një përzgjedhje të madhe modelesh me nga 4 deri në 8 pozicione për shtrirje dhe ulur, Wi-Fi menaxhim, si dhe 2 pompa hidromasazhi ultra të fuqishme.

Nuk ka asgjë më të mirë se një hidro-masazh qetësues ndërsa dëgjoni muzikën, radio stacionin ose podcast-in tuaj të preferuar, të lidhur përmes telefonit tuaj me Bluetooth.

Në kushtet kur jemi gjithnjë e më pak aktivë fizikisht, kemi gjithnjë e më shumë detyrime dhe stres, një xhakuzi në shtëpi mund të jetë zgjedhja e duhur.

Pra, mos humbni kohë, mos u vononi më dhe bëni atë që dëshironi. Jeta është shumë e shkurtër për të mos e shijuar dhe koha e dedikuar për veten është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin fizik dhe mendor.

070 393-898 / 071 268-474 [email protected] www.sauna.mk https://www.instagram.com/pirinexport/

Related Posts