Shëndet & Style

Do të befasoheni me vallëzimin e Sabri Fejzullahut në mes të Amerikës

Shumica e njerëzve bëjnë dush me nxitim dhe fokusohen në disa zona kyçe gjatë tij. Megjithatë, sipas mjekes Jen Caudle, shpeshherë anashkalimi i një dushi të plotë mund të ketë një ndikim negativ në shëndetin tonë.

Ajo në TikTok ndau dy video në të cilat vuri në dukje se cilat pjesë të trupit nuk i lajmë sa duhet. Këshillat e saj për higjienën kanë mbledhur më shumë se 2.5 milionë shikime.

Pesë pjesët e para të trupit që ajo përmendi ishin kërthiza, zona pas veshit, thonjtë, këmbët dhe gishtat e këmbëve, veçanërisht zonat midis tyre.

@drjencaudle

You’re Not Washing These Enough! 🤢 #bath #bathe #shower #wash #loofah #bodywash #loofahsponge #loofahtiktok #washtiktok #tiktoktaughtme #fyp #fypシ

♬ original sound – DrJenCaudle

 

Related Posts