Maqedoni

Disa pjesë të Shkupit sot pa rrymë

Disa pjesë të komunave të Shkupit, Butel dhe Karposh sot do të jenë pa rrymë, njoftuan nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza – Shkup.

“Nga ‘EVN Maqedoni’ SHA kemi marrë njoftim se sot për shkak të ndërhyrjeve teknike të planifikuara në rrjetin e shpërndarjes elektrike, pa energji elektrike do të mbeten konsumatorët e komunave Butel dhe Karposh. Nga ora nëntë deri në orën 14:30, pjesë e rrugës “1558”, nga numri 50 deri te numri 60 në lagjen Radishan, Komuna e Butelit. Nga ora nëntë deri në orën 12 gjithashtu, konsumatorët e rrugës “Llovqenska” numër 21,23,25,27 dhe rrethinë, në Komunën Karposh”, thuhet në kumtesë.

Related Posts