Maqedoni

Digjet shtëpia në Haraçinë, magazina në Rrugën e Kaçanikut dhe një veturë në Gazi Babë

Qendra e Menaxhimit të Krizave (QMK) ka pasur gjithsej 2020 thirrje në numrin e vetëm të urgjencës 112 në 24 orët e fundit.

Prej tyre 44,36% kanë qenë thirrje për probleme që janë në domenin e QMK-së, dhe 55,64% kanë qenë për nevoja të tjera jo urgjente të qytetarëve.

Në Shkup, nga ora 23:40, zjarrfikësit me një ekip prej 11 zjarrfikësve dhe 4 makina zjarrfikëse kanë fikur një shtëpi të djegur në sipërfaqe prej 100 m2 në Haraçinë.

Nga ora 14:15 deri në orën 15:30, me 6 zjarrfikës dhe 2 automjete, ekipet kanë shuar një magazinë të djegur në Rrugën e Kaçanikut në Komunën e Butelit.

Nga ora 04:00 deri në orën 05:00, me 4 zjarrfikës dhe 1 automjet PP kanë shuar tre automjete të pasagjerëve të djegur në rrugën “Alija Avdoviq” në Komunën e Gazi Babës.

Në Gjevgjeli, nga ora 08:10 deri në ora 11:40, zjarrfikësit me 8 zjarrfikës dhe 3 makina zjarrfikëse kanë fikur dhomën e djegur nën bodrum në një objekt në rrugën “Marshal Tito” nr.130 në fshatin Bogdanci.

Në Kumanovë raportohet se zjarrfikësit kanë pasur intervenim për shkak të djegies së njehsorëve elektrikë para një objekti në rrugën Kiril dhe Metodij.

Related Posts