AktualeMaqedoni

Dhomë për lutje gjatë Konferencës se OSBE-së në Shkup

Organizatorët e Këshillit ministror të 30të të OSBE-së kanë siguruar edhe dhomë për besimtarët që t’i kryejnë lutjet dhe obligimet fetare.

Në Shkup dje dhe sot po realizohet ngjarja më e madhe ndërklmbëtare e organizuar ndonjëherë në RMV që nga mëvetësimi i saj.

Nga 1 janarit i këtij viti me OSBE-në ka kryesuar kryediplomati i vendit, Bujar Osmani.

Related Posts