Maqedoni

Deputetët e VETËVENDOSJES në përkrahje të VLEN në Shkup

Deputetët e Lëvizjes VETËVENDOSJE,
Nijazi Isaku, Besim Muzaqi dhe Milazim Salijaj, kanë takuar sot strukturat e Koalicionit VLEN në Shkup duke dhënë në këtë mënyrë edhe përkrahjen e fuqishme ndaj VLEN.

Në takimet e sotme deputetë nga Kosova dhe strukturat e VLEN në Shkup këmbyen edhe përvojat e tyre që kanë për qëllimin thellimin e fitores dhe sjelljen e ndryshimit që nisi në Kosovë e vazhdoi në Preshevë dhe tanimë po vjen edhe në Maqedoninë e Veriut.

Related Posts