Maqedoni

Dekorimi i qytetit, reagon Danela Arsovska

Dekorimi i sheshit të qytetit, rrugëve kryesore dhe pazarit të Vitit të Ri financohet përmes një thirrjeje publike, e cila është publikuar në përputhje me aktet dhe rregulloret si të gjitha thirrjet e tjera publike.

Kjo është thënë disa herë deri më tani, është shpjeguar në detaje dhe është paraqitur në mënyrë transparente për publikun. Prandaj, çdo “lajm” tjetër është tentativë manipulimi, sensacionalizmi dhe spekulimi.

Dallimi, megjithatë, ndërmjet organizimit të sivjetshëm të dekorimit të qytetit dhe viteve të kaluara është se tani kemi 10 herë më pak shpenzime se sa janë shpenzuar në dy dekadat e fundit – ndryshimi është gjithashtu se sivjet nuk janë marrë paratë për këtë qëllim. nga e njëjta kompani që ka marrë deri tani. Një kompani e afërt me Shilegovin që nxirrte para nga thesari i qytetit nga tenderët e shumtë. Për këtë, tashmë janë përgatitur aplikacionet e duhura.

Na vjen keq që pavarësisht apeleve për raportim të saktë, të balancuar dhe të vërtetë, disa nga mediat janë ende duke punuar në axhendat politike të “politikanëve” të harruar.

Related Posts