AktualeMaqedoni

Deari: Hapsira ajrore në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut është stabile, e sigurtë dhe funksionale

Pas reagimeve për gjendjen në M-NAV, njëri pprej drejtorëve të këtij institucioni. Hasim Deari, ka njoftuar në Facebook se hapsira ajrore në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut është stabile, e sigurtë dhe funksionale.

✈️Hapsira ajrore në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut është stabile, e sigurtë dhe funksionale në të gjitha aspektet!

🔴Qëllimet dashakeqe me gjassë duken se

orkestrohen nga më shumë se një zyrë!

❗️Siç duket, Suksesi i pengon dikujt!”, ka shkruar Deari.

https://www.facebook.com/hasim.deari/posts/24831885319735841?ref=embed_post

Related Posts