__kateg

Danela Arsovksa: Qyteti i Shkupit është i përgatitur t’i pastrojë dhe mirëmbajë rrugët në kushte dimërore

Kryetarja e Qytetit të Shkupit. Danela Arsovska, pas paralajmërimeve për reshje bore dhe temperatura të ulëta në ditët në vijim, gjatë natës së kaluar ka mbajtur takim koordinues në terren me shërbimin dimëror të Qytetit të Shkupit dhe ndërmarrjet publike të Shkupit.

Në koordinim u konstatua se Qyteti i Shkupit është i gatshëm që në kushte dimërore t’i mirëmbajë dhe pastrojë rrëshqitjet e borës nga rrugët e rrugëve të bulevardeve në zonën e Shkupit.

Qyteti i Shkupit u rekomandon drejtuesve të aumjeteve që të lëvizin me kujdes në komunikacion dhe t’u përmbahen kushteve të rrugës.

“Apelojmë tek të gjitha subjektet ekonomike dhe qytetarët që të respektojnë detyrimet ligjore për pastrimin e borës dhe akullit nga hyrjet në objektet afariste dhe banesore.
Të rikujtojmë se Qyteti i Shkupit është përgjegjës për bulevardet dhe rrugët e qytetit, ndërsa rrugët tjera janë përgjegjësi e komunave , të cilat janë përgjegjëse për pastrimin dhe mirëmbajtjen e tyre.

Related Posts