AktualeMaqedoni

Çka e bënë unike kandidaturën e Bujar Osmanit?

Në emisionin e sotëm Klan Debat, kryediplomati Bujar Osmani, njëherazi edhe kandidat i BDI-së për kryetar të shtetit, ka theksuar veçoritë e tij se pse vet ai është kandidat për president.

“Kam një eksperiencë unike vendore dhe ndërkombëtare, Kam udhëhequr organizatën më të madh ndërkombëtare të sigurisë në botë- OSBE, me 57 vende pjesëmarrëse, ku janë SHBA dhe Rusia, si dhe vendet e NATO-s dhe BE…. Kam kryesuar për një vit dhe kam arritur shpëtimin e organizatës në kushte më të vështira gjeopolitike. Kjo më jep një bagazh të mjaftueshëm për të udhëhequr shtetin”, deklaroi ministri Osmani.

Related Posts