Maqedoni

Çfarë po ndodhë, ende nuk fillon seanca për votimin e Qeverisë Teknike!

Seanca për votimin e Qeverisë teknike ishte paraparë të fillojë në orën 11, por për arsye që ende nuk dihet seanca nuk ka filluar.

Ndërkohë shihet që në Kuvend ende nuk kane mbërritur deputet e LSDM-së, BDI-Së dhe të VMRO-së, të cilët kanë paralajmëruar të mbanin fjalime

Related Posts