AktualeMaqedoni

“Çeli nanë dyrtë e shpisë, se me ardh te ti jam nis”, video emocionuese e mërgimtarit nga Gjermania

Mërgimtari nga Gjermania, Bafti Duraki i ka përgatitur një suprizë nënës së tij në shtëpinë e tyre në Haraçinë të Shkupit, përcjell Open-TV.

Siç shihet nga videoja e publikuar prej Open-TV, Bafti Duraki i ka hyrë befasishëm nënës së tij në dhomë, e cila ishte e ulur dhe po mendohej. Ajo kur e ka parë djalin e saj ka mbetur e shtangur dhe me vete me siguri ka thënë: Çka po ndodh, a është e mundur?!
Ka pasuar një përqafim i fortë mes tyre, ashtu sië ndodh shpesh me nënës dhe birit.
Nga malli i madh, ata për disa minuta nuk e kanë lëshuar njëri-tjetrin, ndërsa djali Baftiu e ka puthur nënën e tij në mes të ballit.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme:

Related Posts