Showbiz

“Bye Bye Buci” – Komentet e Santianës pas eleminimit të Yllit

Santiana ka dhënë komentin e saj pas largimit të Yllit nga shtëpia.

Ajo fillimisht ka falënderuar publikun që e kanë votuar.

Më pas ajo ka thënë se nuk e ka përshëndetur Yllin dhe se vetëm i ka thënë “bye bye Buci”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

YouTube player

Related Posts