MaqedoniOPINIONE

Bunjaku: Gjyetia e shtrigave nga mediat maqedonase dhe verbësia e urrejtjes ndaj shqiptarëve ka tejkaluar çdo kufi!

Gjyetia e shtrigave nga mediat maqedonase dhe verbësia e urrejtjes ndaj shqiptarëve ka tejkaluar çdo kufi.

Barazinë nuk e ndal asnjë fushatë histerike mediatike e politike, por as edhe gënjeshtrat në vazhdimësi si kjo e rradhës që unë paskam marrë pjesë në konfliktin verbal midis kolegëve shumëvjeçar dhe kushërinjëve në hapësirat e kuzhinës në MNav sipas raportimit të policisë nga paraqitja dhe deklarata e koleges së tyre.

Unë as nuk punoj në MNav, as nuk kam qenë ndonjëherë në ato hapësira dhe kërkoj nga mediat dhe gazetarët që paturpësisht gënjejnë, të kërkojnë falje për këto shpifje tendencioze ndaj meje.

Related Posts