Showbiz

Buci godet me deklaratë: Për fitore edhe lidhje me kriju në BBV nuk është krim

Banori i BBV, Buci tha se për lojë nëse do ndjehej i rrezikuar do krijonte edhe lidhje në shtëpi pavarësisht se ai jashtë është i martuar.

“Për fitore jam i gatshëm me ba gjithçka. Edhe lidhje me ba nuk është krim”, tha ai

Blero e pyet se a do ishte ndarë me gruan që ka jashtë, Buci iu përgjigj se kjo është punë e tij.

“A ndahna a nuk ndahna është punë e jemja”, tha ai.

Ndryshe kohëve të fundit në publik është vërejtur një afërsi e madhe mes Bucit dhe Santianës.

Buci shihej duke vë dorën në të pasme bukuroshes nga Gjakova, duke e prekur disa herë.

Related Posts