Showbiz

Bledi Mane – Santit: Unë nuk ia fus duart askujt

Bledi Mane ka komentuar raportin e Santianës dhe Bucit.

Debati shpërtheu pas deklaratës së Bledit për dashurinë, ku Santiana i tha se Mane është njeri i fundit që mund të flas për dashurinë.

“Unë nuk ia fus duart askujt, mos fol për dashurinë se je hipokrite”, mori vëmendje kjo deklaratë e Manes ndaj Santianës.

Related Posts