AktualeMaqedoni

Bexheti:Finalizohet edhe një projekt i shumëkërkuar

Sot bashkë me përfaqësuesit e organizatës 0-Mbetje, znj. Biljana Kostadinova dhe z.Emir Ademi, prezantuam shportat e reja ricikluese të pajisjeve elektrike dhe elektronike.

ℹ️ Njoftojmë banorët e komunës tonë se falë këtij projekti, të gjitha mbetjet elektrike dhe elektronike shtëpiake (celular, aparate të kafesë, laptop, kompjuter, akumulator, bateri etj.) tash më mund ti deponojnë, që ato paisje të riciklohen dhe të futen përsëri në përdorim.

Shportat e mëdha, nga sot do të fillojnë të vendosën nëpër të gjitha vendbanimet e komunës sonë, ndërsa shportat për reciklimin e baterive do të vendosen kryesisht nëpër shkolla.

🤝 Komuna e Sarajit, është e hapur gjithmonë të mirëpres bashkëpunime të këtilla të cilat ofrojnë zgjidhje dhe kanë për qëllim ruajtjen e ambientit jetësor.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02XPA3J7stp1t2QFF2pkLdqWNL6KvKp6XPvQyms9Xrb7qH25xerMtzvheVZtBuuCShl&id=100053947097286&mibextid=Nif5oz

Related Posts