Maqedoni

Bexheti vizitë në çerdhen “Filizi”, ndau 6 vendime pune

Me rastin e festave të fundvitit sot ishte kënaqësi të vizitojmë Çerdhën Filizi në Saraj, ku përcjellëm nga afër programin më këngë dhe valle, që kishin përgaditur fëmijët dhe stafi i kësaj çerdhe.

Gjithashtu sot shfrytëzuam rastin që të shpërndajmë edhe vendime pune për 6 të punësuar edhe atë: 3 Përgëdhelëse, 1 Edukatore, 1 Defektologe dhe 1 Mjeshtër për mirëmbajtjen e objektit.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Pt5AwP4raCPQJKg95obWWoRFPfVj7FUidqNJ1B7G9yQsthvmD5CXE2caMW9NnVNtl&id=100053947097286&mibextid=Nif5oz

Related Posts