Showbiz

“Besëprerë, dyfytyrësh”, eskalon debati mes Santianës dhe Bucit (VIDEO)

Debati mes Bucit dhe Santianës ka vazhduar goxha gjatë.
Ata kaluan edhe në nivelin e vënies së epiteteve ndaj njëri-tjetrit.

Santiana atij i tha: “Ti je mashtrues, ti dyfytyrësh, ti manipulues dhe besëprerë”.
Kurse, Buci e pyeste: “Më trego se pse jam besëprerë, pse nuk po rri më me ty? Unë krejt gjërat ti kam mësuar ty, javën tjetër do të të përcjellë ty”.

Pas kësaj reagoi sërish Santiana e tha: “Nuk mundesh me më përcjellë, kurrë. Kjo është vetëm në ëndrrat e tua. Ti je si Ganiu, kërcen si tupan”. https://youtu.be/N5vSz6F8FRM

Related Posts