Maqedoni

BESA: BDI e vendosi kryqin në Kodrën e Diellit! (VIDEO)

Sot, Lëvizja Besa ka bërë një deklaratë zyrtare lidhur me akuzat ndaj Pushtetit dhe BDI-së në Maqedoni të Veriut. Në këtë deklaratë, Lëvizja Besa theksoi se pushteti aktual dhe BDI nuk bëjnë krime vetëm duke zhvatur popullin, por edhe duke manipuluar me dezinformata dhe luajtur me ndjenjat etnike e fetare të qytetarëve.

Në fjalën e tyre, Lëvizja Besa ka akuzuar BDI-në se ka vendosur një kryq në Kodrën e Diellit dhe ka tentuar ta atribuojë këtë veprim Lëvizjes Besa. Megjithatë, ata shpalli se kjo tentativë ka dështuar, duke prezantuar dokumente që tregojnë se BDI ka përdorur pronën e Kishës Ortodokse për këtë qëllim.

“Dokumentet që posedojmë e dëshmojnë qartazi historinë e ndodhur. Ne do t’i dërgojmë ato sërish për verifikim,” thonë nga Lëvizjes Besa. https://youtu.be/w34IVHmrQIU

Related Posts