AktualeMaqedoni

Bastisje në Klinikën e Onkologjisë në Shkup, ka edhe të arrestuar

Mëngjesin e sotëm policia është në bastisje të mjekëve të Klinikës së Onkologjisë, mësojmë nga burime në hetim, ndërsa sipas burimeve tona ka edhe mjekë të arrestuar.

Kërkimet janë pjesë e aksionit që para disa muajsh e filloi ish-ministri Oliver Spasovski me prokurorinë e Shkupit për serinë e keqpërdorimeve që ndodhën në këtë klinikë.

Sipas informacioneve tona, tashmë janë bërë kërkime në NN, EJ. dhe N.V.. Ka pasur kontrolle disa muaj më parë, pas të cilave prokuroria ka hapur procedurën para hetimore. Gjatë ditës presim informacion nga prokuroria për kontrollet e sotme

Related Posts