Maqedoni

Azizi: Lëvizja BESA fuqishëm në Shkup për fitoren e zgjedhjeve

Sekretari organizativ i Lëvizjes BESA, Adnan Azizi ka marrë pjesë në ristrukturimin e strukturave partiake në Butel të Shkupit. Ai ka theksuar se Lëvizja BESA dhe si front i opozitës çdo ditë e më shumë po fuqizohen në Shkup.

“Sonte në Shkup në një atmosferë të mirë dhe me një pjesmarrje rinore, riorganizuam nëndegën Butel 1 ku si kryetar nëndege u zgjodh Arman Aliu! Armanit i urojmë suksese dhe fitore në zgjedhjet e ardhshme! BESA në SHKUP po riorganizohet fuqishëm dhe po përgatitet çdo ditë për fitoren e zgjedhjeve të ardhshme parlamentare!”, ka nënvizuar Azizi.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3635524400063878&id=100008190610189&ref=embed_post

Related Posts