MaqedoniOPINIONE

Azizi: Ata kishin vjedhur në shtëpinë e vet…

 

Adnan Azizi

Ata kishin vjedhur në shtëpinë e vet kur i patën zgjedhjet brendapartiake gjatë përzgjedhjes së kryetarëve të degëve. Pati shumë akuza se ua kishin vjedhur votat kundër kandidatëve te pa preferuar nga kreret e partise, e tash paramendoni sa vjedhje kanë bërë kur janë në pyetje oponentët politik me gjithë arsenalin që ngritën në këmbë.

Komplet aparati shtetëror ishte vendosur në lëvizje me gjithë mekanizmat e mundshme, bile ka indikacione se kishin asistencë edhe nga jashtë (shtete fqinje antishqiptare) për ta ndihmuar BDI-në që me sukses ta realizoj skenarin e vjedhjeve dhe fitoren në zgjedhje.

Tanimë gjithçka do të dokumentohet dhe do të del në dritë dhe do ketë përgjegjësi para organeve të drejtësisë.

Edhe në fshatin tim ishin dhënë dhjetëra mijëra euro, sipas disa indikacioneve edhe me qindra për ata 200 vota që me hesape i kanë realizuar përmes trenit bullgar pasiqë në kuti u konstatua se Fronti i Krimit kishte një votë tepër nga ata të regjistruara në procesverbal!

Related Posts