Maqedoni

Arsovska vizitoi nënën dhe foshnjën e parë në vitin 2024

Në Klinikën Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë në Shkup sot kanë lindur gjashtë të porsalindur.

Tradicionalisht sot së bashku me ekipin kujdestar të klinikës vizituam nënën dhe foshnjën e parë në vitin 2024 dhe i uruam shumë shëndet dhe gëzim në vitin e ri, me një kurs kursimi prej 20 mijë denarë dhe dhurata të përshtatshme.

Për prindërit, nënën dhe babanë Stefkovski, vogëlushi Alec është fëmija i parë. Qyteti i Shkupit i uron shëndet, paqe dhe lumturi në vitet në vijim, për t’i gëzuar së bashku sukseset e tyre.

Related Posts