AktualeMaqedoni

Arsovska: Po realizohet edhe një projekt nga programi Për Shkupin Modern

✅ Me ekipet e Sektorit për Planifikim dhe regullim hapsinor  ​​si dhe Ndërmarrjen publike ‘Rrugët dhe rrugicat Shkup’, sot inspektuam ndërtimin e urës së re në lumin Serava në Momin Potok, me çka po realizohet edhe një projekt tjetër nga programi Për Shkupin Modern.

🚧 Me urën e re që po ndërtohet pranë asaj ekzistuese mbi lumin Serava, e cila ka një profil më të madh, është e mundur të riformohet ndërkëmbimi dhe të ndërtohet bulevardi i ri me profilin e planifikuar. Me realizimin e këtyre projekteve është e mundur të zgjidhet problemi i bllokimit të trafikut në këtë lokacion, përmes të cilit kalojnë disa dhjetëra mijëra automjete çdo ditë.

https://www.facebook.com/ArsovskaDanela/videos/881395003663086

Related Posts