__kategMaqedoni

Arsovska në qendrën ditore “Doza Sreća”, ndau pako për Vitin e Ri

Kryetarja e Qytetit të SHkupit Danela Arsovska së bashku me fëmijët e qendrës ditore “Doza Sreća” u miqësuan me babadimrin, me të cilin shpërndanë pako për Vitin e Ri.

‘Buzëqeshja dhe gëzimi i tyre i sinqertë është një dhuratë e paçmuar. Këta fëmijë e meritojnë të gjithë lumturinë e botës, dhe mbështetja jonë vazhdon në bashkëpunim me sektorin civil për realizimin e aktiviteteve jashtëzakonisht të rëndësishme për kategoritë vulnerabël në Shkup.

Related Posts