Maqedoni

Arsovska inspektoi punimet e ndërtimit të urës së re mbi lumin Serava në Momin Potok

Kryetarja e qytetit të Shkupit, Danela Arsovska, së bashku me ekipet e Departamentit për Planifikim dhe Planifikim Hapësinor dhe të ndërmarrjes publike Rrugët dhe rrugët Shkup, sot kanë inspektuar ndërtimin e urës së re mbi lumin Serava në Momin Potok, e cila është realizimi i një projekti tjetër nga programi Për Shkupin Modern.

Me urën e re që po ndërtohet pranë asaj ekzistuese mbi lumin Serava, e cila ka një profil më të madh, bëhet e mundur riformatimi i kryqëzimit dhe ndërtimi i bulevardit të ri me profilin e planifikuar. Me realizimin e këtyre projekteve është e mundur të zgjidhet problemi i bllokimit të trafikut në këtë lokacion, përmes të cilit kalojnë disa dhjetëra mijëra automjete çdo ditë.

Related Posts