Maqedoni

Arrestohet avokati Vasko Stojkov, e ka dërguar Palçon deri në Boegrad

Policia ka arrestuar Vasko Stojkovin, avokatin e Lupço Palevski- Palço. Sic edhe dihet, ai e ka transportuar Palçojn nga Shkupi për në Beograd më 30 nëntor.
Prokuroria nesër do të vendos nëse do të kërkojë paraburgim për të.

Stojkov më parë ishte marrë në pyetje. Ai për Telma kishte deklaruar se e ka transportuar Palevskin deri në Beograd, për shkak, se siç i ka thënë ai ka patur termin të caktuar për disa ekzaminime dhe se nuk e ka ditur se Palevski është i përfshirë në vepra penale.

Related Posts