Maqedoni

Ali Ahmeti priti në takim Lëvizjen e Turqëve të Maqedonisë për Drejtësi dhe Demokraci

Ahmeti shkruan se tashmë kryetari Murat është deputet i Frontit Europian, dhe së bashku po përgaditen për fitoret e rradhës.

Statusi i plotë:

Sot takova edhe Lëvizjen e Turqëve të Maqedonisë për Drejtësi dhe Demokraci, të drejtuar nga z. Salih Murat tashmë deputet i Frontit Europian dhe prof.dr. Sulejman Baki, bartës i listës të Frontit Europian në zonën zgjedhore numër 3.

Bashkë konstatuam fitoren e madhe të Frontit Europian dhe po përgaditemi për fitoret e rradhës para nesh.  https://www.facebook.com/share/p/GDMdmnc1i4cAy5P7/?mibextid=oFDknk

Related Posts